class="page-template-default page page-id-65 page-child parent-pageid-69"
V ^

Vastgoedfilm


Vastgoedfilm WeShootit

Speciaal voor de woningmarkt (makelaars, particulieren en woningbouwverenigingen) kan WeShootit hoogstaande vastgoedfilms produceren. Met een vastgoedfilm heeft u een kosten- en tijdbesparend product in handen. Een korte, duidelijke vastgoedfilm van het door u te verkopen object zegt namelijk meer dan foto’s alleen. U kunt als het ware door uw object wandelen terwijl middels een voice-over tekst, de nodige informatie wordt verstrekt. De vastgoedfilm kan zowel op internet als in uw etalage worden vertoond. De allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van huispresentatie zijn op deze manier snel en goedkoop voor iedereen beschikbaar.

* Wonen op een boerderij met centrumvoorzieningen in directe nabijheid
* Gesitueerd in een karakteristieke laan in de oude kern van Borger
* Ruimte om te wonen, werken en het houden van dieren (pony, paard, geiten, schapen)
* Zo de laan uit de natuur in!

Landelijk Wonen! Rust en Ruimte en toch zo in het centrum van Emmen.
Contact Makelaar: De Vreeze Makelaars 0591-610400
Voor de bewoners van de IJsspoorweg 19 in Emmen hebben wij een Funda woningfilm gemaakt!

Voor Zijisdemakelaar hebben wij een film gemaakt van de Mosweg 40 in Klazienaveen.
Dit huis is uitermate geschikt als praktijk/bedrijf aan huis. Mocht u het gewoon als woonhuis
gebruiken, geniet dan van de twee geweldige woonkamers. Tevens is er boven een heerlijke sauna!

Zijisdemakelaar

Voor Zijisdemakelaar hebben wij een film gemaakt van een woning in Klazienaveen. Let vooral op 7000m2 eigen grond met eigen bosperceel, schitterend.

Voor Zijisdemakelaar hebben wij een film gemaakt van een woning in Westerlee. Let vooral ook op de geweldige blokhut met stoombad en sauna.

Voor Zijisdemakelaar hebben wij een film gemaakt van een woning in Nijesleek. Behalve een geweldig groot huis is dit huis ook uitermate goed geschikt voor een B&B!

 

Voor Zijisdemakelaar hebben wij een film gemaakt van een woning in Gieterveen. We hebben in deze film vooral de mooie omgeving naar voren laten komen.

 

Voor Zijisdemakelaar hebben wij een film gemaakt van een woning aan de Jousterweg in Oudehaske. In deze film verteld de bewoonster over het huis en over het dorp.

Na plaatsing van de film is het huis binnen een maand verkocht.

 

Modern Houses

Bedrijfsfilm voor Modern Houses. In deze bedrijfsfilm voor Modern Houses heeft WeShootit een bouwproces in beeld gebracht. In deze bedrijfsfilm staat een uniek bouw product centraal; poraform. Deze bedrijfsfilmfilm is op de website geplaatst maar wordt, op DVD, ook aan nieuwe klanten uitgedeeld. Aangezien video heel goed door Google wordt gevonden, door middel van de juiste woorden bij de bedrijfsfilm te plaatsen, zal de site beter gevonden worden, zeer SEO vriendelijk. Bent u geïnteresseerd in een bedrijfsfilm, neem dan  contact met ons op.

Hoe werken wij?

WeShootit neemt contact met u op wanneer u hebt besloten een aanvraag voor een commercial, online video, bedrijfsfilm of promotiefilm bij WeShootit in te dienen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, wij zullen dan bekijken wat WeShootit voor u kan doen.  Indien u heeft besloten een film te laten maken door WeShootit zullen we zo snel mogelijk af spreken om te beginnen met de productie. In nauwe samenwerking met u maakt WeShootit een script  of u levert zelf een script aan. Wat wilt u met de inhoud van de film bereiken. Samen brainstormen we hier over!  Hierna plannen we de opnamedagen en gaan we draaien. Wanneer de opnames zijn gemaakt, monteert WeShootit hiervan de videoproductie die u voor ogen heeft. De beelden kunnen ondersteund worden door muziek of een voice-over. WeShootit levert de film aan op DVD, USB en/of op uw website. Of het nou gaat om een vastgoedfilm, promotiefilm, videoclip, bedrijfsfilm, tv commercial, online video, webvideo of bruidsreportage samen komen we tot de juiste productie voor bedrijven of particulieren.

 

WeShootit is een groeiende organisatie met no-noncense mentalitiet, waarbij klantgerichtheid, klanttevredenheid en service hoog in het vaandel staat! WeShootit is dan ook ook enorm trots dat wij de volgende bedrijven aan onze klantenkring hebben mogen toevoegen. Great Piano’s, Axel David, Sessio natuursteen, Modern Houses, Gemeente Eemsmond, Eemspop, Paviljoen Appelbergen, IJsvereniging de Hondsrug, EHBO vereniging Potatos, de Zwemschool, Haflingerstal Steenbergen, Psychologen Utrecht, Website Arvode, Website Selfmade, Website “nu wat anders”, Website Quoratio, Linkedin bijeenkomst, DSB the Movie, Opleidingsfilm “10 jaar en TBS” voor Psychiater T. van Os, Dorpsfeest Onnen, NMBTC(miniatuur bull terrier club), kennel From Friar’s Point.