class="page-template-default page page-id-97 page-child parent-pageid-73"
V ^

Opleidingen en Workshops


Educatie en voorlichting op video. Voor een leraar psychiatrie hebben wij meerdere films gemaakt die als ondersteuning van het lesmateriaal dienen. Tijdens college’s wordt deze films aan de studenten getoond. “10 jaar en TBS” geeft een autobiografie neer van een man die 10 jaar en TBS heeft gekregen. Deze man heeft zelf zijn verhaal voor de camera gedaan. In verband met de privacy kunnen we deze film niet tonen. Teven heeft de desbetreffende psychiater een prijs ontvangen tijdens een congres in Zwitserland voor de beste presentatie d.m.v. de getoonde film.

 

Cursus- en oefenmateriaal voor scholing en training van personeel met betrekking tot competentiemanagement. Dit kan bijvoorbeeld door assesment registratie of feedback situaties. Hierin kan men heel veel verschillende situaties bedenken. WeShootit helpt organisaties krachtig en onderscheidend te communiceren met audiovisuele middelen. Een scherpe blik is noodzakelijk bij complexe boodschappen. Juist door onze ervaring en scherpe blik helpen wij met meedenken om de juiste boodschap uit te stralen door middel van av media.

Enkelle voorbeelden van opleidings- en trainingsfilms:

Instructiefilm

Instructiefilms kunnen bijdragen over hoe te handelen bij calamiteiten. Dit wordt bij bedrijven aan personeel getoond maar ook op scholen zijn deze voorlichtingsfilms van groot belang. Ook kan een instructiefilm aan nieuwe personeelsleden worden getoond om meteen een goed beel van de organisatie te krijgen.

Interactieve trainingsfilm:

Hoe te handelen bij agressie of hoe om te gaan met emotie! Dit zijn enkele voorbeelden van een interactieve trainingsfilm. De mogelijkheden zijn namelijk onbeperkt. U kunt visueel laten zien wat de gevolgen kunnen zijn van een handeling of beslissing. Het is namelijk van groot belang dat op het cruciale moment de juiste belsissing wordt genomen.

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden hoe belangrijk av media, instructiefilms, communicatiefilms, opleidingfilms voor een bedrijf of organisatie kunnen zijn. Door jarenlange ervaring en een creatieve geest  kan WeShootit komen tot de juiste instructie/opleidingsfilm voor uw bedrijf of organisatie.

 

 

sharplogo.gif - 7.64 Kb

Hoe werken wij?

WeShootit neemt contact met u op wanneer u hebt besloten een offerte voor een commercial, online video, bedrijfsfilm of promotiefilm bij WeShootit aan te vragen.  U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen, wij zullen dan bekijken wat we voor u kunnen doen.  Indien u heeft besloten een film te laten maken door WeShootit zullen we zo snel mogelijk afspreken om te beginnen met de productie. In nauwe samenwerking met u maakt WeShootit een script  of u levert zelf een script aan. Samen brainstormen we hier over!  Hierna plannen we de opnamedagen en gaan we filmen. Wanneer de opnames zijn gemaakt, monteert WeShootit hiervan de online video of promotiefilm die u voor ogen heeft. De beelden kunnen ondersteund worden door muziek of een voice-over. WeShootit levert de film aan op DVDUSB en/of op uw website. Of het nou gaat om een productpromotiefilm, videoclip, bedrijfsfilm, tv commercial, online video, webvideo of bruidsreportage samen komen we tot de juiste productie voor bedrijven of particulieren.