class="page-template-default page page-id-73 page-parent"
V ^

Promotiefilm


Door middel van een promotiefilm, internet commercial, tv commercial of online video kunt u uw klanten kort en zakelijk een duidelijk beeld geven van uw product. Wat is het voor product, waar wordt het voor gebruikt en hoe wordt het gemaakt. WeShootit levert uw promotiefilm op DVD, USB of op uw website. In overleg maken wij voor de klant twee versies. Één korte en krachtige versie voor op de website en één langere voor op USB en te tonen bij presentaties. Deze kan je uitdelen, laten draaien tijdens beurzen of in je winkel laten lopen. Hier bereik je een groot publiek mee.

Specia Olympics Groningen

Rein Advocaten en Adviseurs

Kamer van Koophandel

 

 

 

 

 

NUDiepgang voor NULab NU.NL

Bianca Eder aka Batman – Interim Recruiter 

Special Olympics Groningen

Dimence

Teaser Natuurlijk Kuren (binnenkort nog 4 instructiefilms online)

 

WeShootit is een groeiende organisatie met no-noncense mentaliteit, waarbij klantgerichtheid,  klanttevredenheid en service hoog in het vaandel staat! Wij zijn ook enorm trots dat wij de volgende bedrijven aan onze klantenkring hebben mogen toevoegen. Great Piano’s, Axel David, Sessio natuursteen, Modern Houses, Gemeente Eemsmond, Eemspop, Paviljoen Appelbergen, IJsvereniging de Hondsrug, EHBO vereniging Potatos, de Zwemschool, Haflingerstal Steenbergen, Psychologen Utrecht, Website Arvode, Website Selfmade, Website “nu wat anders”, Website Quoratio, Linkedin bijeenkomst, DSB the Movie, Opleidingsfilm “10 jaar en TBS” voor Psychiater T. van Os, Dorpsfeest Onnen, NMBTC(miniatuur bull terrier club), kennel From Friar’s Point, Streuding, Fiege, Piet de Wit, Advitmo, Great Piano’s, Zorggroep Meander, Avery Dennison, Funfactory050, Sportmaat, Masseur @ work, Acticomm, Handwerkbeurs, She Vent, Efteling, Atos, Rug, UMCG, Icare.

Teaser Raveleijn Efteling

Jurybezoeken JOP 2012 (Jonge ondernemers prijs)

Promotiefilm She-Vent

Boshof Assen in opdracht van Icare

Compilatie opnames I-works event

Promotiefilm Glass Art Bikkel

Voor “GLASS ARTIST BIKKEL ” hebben wij een promotiefilm gemaakt van haar glas kunst.
Zij exposeert  wereldwijd  en heeft al meerdere Awards op haar naam staan. Haar  promotiefilm heeft ook een speciaal tintje , omdat zij zelf de muziek ervoor heeft geschreven en samen met bekenden  ook de tekst laten verzorgen. Resultaat een unieke  promotiefilm in beeld en geluid !
Bent U geïnteresseerd in een promotiefilm , neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Promotiefilm Gemeente Eemsmond

Voor de gemeente Eemsmond heeft WeShootit een promotiefilm gemaakt die tijdens een beurs is laten zien. Het belangrijkste was dat zoveel mogelijk van de gemeente Eemsmond werd laten zien. Deze promotiefilm voor gemeente Eemsmond wordt uiteindelijk op de website van de gemeente Eemsmond geplaatst en als promotie materiaal voor de gemeente Eemsmond. Bent u geïnteresseerd in een promotiefilm neem dan contact met ons op.

 

Promotiefilm Sessio natuursteen

 WeShootit neemt contact met u op wanneer u hebt besloten vrijblijvend een aanvraag voor een commercial, online video, bedrijfsfilm of promotiefilm bij ons in te dienen. Wij zullen dan bekijken wat WeShootit voor u kan doen.  Indien u  besluit een film te laten maken door WeShootit zullen we zo snel mogelijk af spreken om uw plannen te verwezenlijken ,  en eventueel een start datum te plannen voor  de opname dagen. In nauwe samenwerking met U maakt WeShootit het  script of u levert zelf een script aan. Wat wilt u met de inhoud van de film bereiken? Samen brainstormen we hier over!  Daarna gaan we draaien.Wanneer de opnames zijn gemaakt, monteert WeShootit hiervan de videoproductie die u voor ogen heeft. De beelden kunnen ondersteund worden door muziek of een voice-over. WeShootit levert de film aan op DVD, USB en/of op uw website. Of het nu gaat om een promotiefilm, videoclip, bedrijfsfilm, tv commercial,online video, webvideo of bruidsreportage : Zowel  bedrijven als particulieren kunnen wij een passende offerte aanbieden en een product aanbieden welke aan uw verwachtingen voldoet.

100_3388.jpg - 1.70 Mb