class="page-template-default page page-id-90 page-child parent-pageid-26"
V ^

Videoregistratie


Evenementen registratie

Soms zijn er momenten die gewoon op film vastgelegd moeten worden. Niet alleen voor uzelf maar ook als reclamemateriaal bij een terugkerend evenement. Denk u hierbij aan een historische gebeurtenis, tentoonstelling, optredens, onthullingen en/of feesten. WeShootit kan voor u een betaalbare videoregistratie van dit evenement realiseren. WeShootit bespreekt graag met u wat de beste mogelijkheden zijn, zodat bijzondere gebeurtenissen niet vergeten zullen worden.

Crossover Kamer van Koophandel Mix&Match

VAR Congres Espria

Special Olympics Groningen

Smart Industry 3 d printing voor de Kamer van Koophandel

Jonge Ondernemers Prijs JOP Finale

Compilatie van opera Bikkel “kleurrijk verleden” Vlaardingen

De gehele opera is met meerdere camera’s opgenomen kan i.v.m.
privacy verklaring niet online.

Het Nieuwe Lijsttrekkers Debat  Balie Amsterdam 

Beursvloer Assen

 

She-Vent

 

Funfactory050 on Tour:

Voor de NMBTC hebben wij een registratie gemaakt van de Bully Run in Lelystad.

Eemspop

Afgelopen september hebben wij Eemspop gefilmd in Uithuizen. Hier een verslag van die dag:

Eemspop 2010 Uithuizen

Het begon met een telefoontje naar de organisatie van Eemspop. wij zijn een film aan het maken voor de Gemeente eemspop, is het goed dat we op eemspop komen draaien? Geen probleem maar willen jullie dan ook een promotiefilm voor ons maken. No Problem, leuk. Na een paar keer heen en weer bellen en mailen was het dan eindelijk de “grote”dag.  Dudettes, Djumbo, DJ Bas, Kane, Rowen Heze, Stereo, Ralph de Jong, Future Presidents, Miss Montreal, Housedieren en Cocerband heineken, geen kleine namen. Ten eerste willen wij de organisatie van Eemspop even de de complimenten geven voor de organisatie. werkelijk aan alles werd gedacht, wat wel eens anders is voor als je komt filmen. Aan alles was gedacht, eten, drinken, vervoer,noem het maar op echt super.

De middag begon met een kinderprogramma. Eerst DJ Bas wat voor veel kinderen een echt held is, super leuk ruim 600 “hakkende”kinderen. Toen kwam Djumbo, wat een power die meiden. Helaas begon het toen te regenen, de eerste grote bui, jammer. Er was nog een grote tent dus schuilen was geen probleem maar ja als iedereen gaat schuilen blijven er maar een paar “die hards” over voor je podium. Gelukkig waren er voor een paar geluks vogels een “meet and great”met de enthousiaste dames.

Toen werd alles klaar gemaakt voor de opening van het festival. Voor ons tijd om afspraken te maken omtrent wat wel en wat niet op gefilmd mag worden. Kane mocht niet, tenzij Dinand een goede bui had, tja……. Rowem Heze drie nummers en Miss Montreal ook drie nummers en stereo ook niet. Lastig maar ja, afspraken zijn afspraken. Dus maar kijken.

Gelukkig begonnen we met de Dudettes. Wat een enthousiaste band. Zoveel power en energie, die komen er wel. By the way, wat een stem, geweldig. We zijn voor het optreden nog even mee geweest in de kleedkamer om mee te vieren dat ze twee jaar bestonden en de studio ingaan om een cd op te nemen. Natuurlijk mochten wij mee proosten en na het proosten genieten van een geweldig optreden met geen problemen om te filmen.

Toen begon om 17:00 Kane en daarna Stereo, helaas niet filmen. 19:05 begon Ralph de Jong wat een geweldige stem heeft die jongen. Helaas zaten de weergoden ons niet mee en omdat het podium buiten stond konden we maar kleine stukjes filmen van deze artiest. Zijn lijf en leden worden de blues als hij ze speelt en zijn armen en benen lijken ineens een eigen leven te leiden. Hij speelt geen muziek maar wordt muziek en het publiek is getuige van een niet aflatende, verbazingwekkende energie die uit al zijn poriën stroomt als hij optreedt. Geen woord gelogen! Daarna kwamen de Future Presidents, bekend van het nummer “the world keeps changing”. Gelukkig geen problemen met leuke beelden schieten, ook van het publiek dat omstreeks 21:00 al behoorlijk los kwam. Helaas waren ook nu de weergoden niet geheel gunstig gezind, nog vrij soepel geformuleerd.

21:15 Miss Montreal. Dit optreden was binnen dus konden we nu mooie beelden schieten zonder ons druk te maken dat de regen met bakken uit de hemel zou komen. Stonden op tijd klaar aangezien de feesttent vol liep, geen slechte keus. Het begin was spetterend dus konden we mooie beelden schieten. Helaas werden we na 2 nummers terug gefloten door het managment, niet filmen. Boze blikken vanaf het podium, oeps. Was ons niet verteld en naar ons idee zo jammer. Waarom? Er staan 2500 mensen met hun mobiele telefoon te filmen, dan is een leuke promotiefilm voor de organisatie toch gewoon super. Nee dus! Dan maar wachten op de Housedieren die om 22:15 buiten gingen optreden.

De Housedieren met hun slogan, “wie niet losgaat is af”, niks aan gelogen. Bestaand uit 2 DJ’s, 2 violistes, een zangeres, een percussionist en een gitarist. Helemaal leuk maar ook nu liet het weer zich niet van de beste kant zien, jammer. Toen kregen we Rowen Heze. 23:00, je kan zeggen van deze band wat je wilt maar goed zijn ze. Wat een sfeerbeelden kunnen schieten. eigenlijk alleen sfeer beelden wat filmen was natuurlijk niet de bedoeling. Met een klein beeetje geluk mochten we één liedje van ze draaien. Meteen een lekker feestnummer dus een duidelijke impressie hebben we wel vast kunnen leggen. Het bier begon ook al door de lucht te gaan dus filmen werd al een beetje vanaf een afstandje. Zelf ook nog even lekker aan swingen gegaan want deze band is gewoon TOP.

 

Als afsluiter kregen we de Coverband Heineken. Voor een hele hoop mensen nog even de reden om flink los te gaan. Helaas werd filmen best lastig want iederen “WILDE IN BEELD”. Het “ZIE MIJ,ZIE MIJ, gehalte werd erg hoog dus besloten wij om 01:00 om de camera’s op te bergen en lekker richting huis te gaan. 13 uur draaien was lang genoeg en 3 uur beeld ook:)

Keurig werden wij door de organisatie naar onze auto terug gereden en geholpen met sjouwen, dit deed de voorzitter van Eemspop. Jongens en meiden, wij kunnen maar één ding zeggen…… jullie als organisatie waren fantastisch en zoveel vrijwilligers vinden die zo hard voor jullie werken, top werk. Wij hebben een fantastische dag gehad en gaan een fantastische promotiefilm voor jullie maken!

 

Oranjevereniging Onnen
Videoproducties/Promotiefilm voor de oranjevereniging in Onnen. Een kort verslag van de praalwagenoptocht op koninginnedag.


WeShootit
 tijdens de premiere van ‘de hel van 63’

De Hel van ’63 is een Nederlandse film uit 2009 van Steven de Jong. De film vertelt deels over de barre omstandigheden waarin de Twaalfde Elfstedentocht werd gereden in 1963. Opnamen voor de film werden gemaakt in Kemi (Finland), Litouwen, Letland, Biddinghuizen en in de Friese steden Hindeloopen, Sloten, Harlingen, Dokkum en Sneek.

 

WeShootit tijdens opnames ‘DSB the Movie’

De eerste film over de ondergang van DSB-bank g

ing zaterdag in première in het underground-filmhuis Broet, gevestigd op het voormalige Philips-terrein Strijp-S in Eindhoven. De rode loper was met verf op de vloer geschilderd en in plaats van champagne werd er prosecco geserveerd. Een prestigieuzer premièrelocatie zat er niet in, want de film is een nul-budget-productie. Hij is geheel door vrijwilligers gemaakt, niemand heeft er een cent aan verdiend. Toeschouwers hoeven ook niets te betalen. Filmhuizen die de film op hun programma zetten, moeten hem gratis vertonen.

 

Hoe werken wij?

WeShootit neemt contact met u op wanneer u hebt besloten een offerte voor een commercial, online video, bedrijfsfilm of promotiefilm bij WeShootit aan te vragen . U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, wij zullen dan bekijken wat we voor u kunnen doen.  Indien u heeft besloten een film te laten maken door WeShootit zullen we zo snel mogelijk af spreken om te beginnen met de productie. In nauwe samenwerking met u maakt WeShootit een script  of u levert zelf een script aan. Samen brainstormen we hier over!  Hierna plannen we de opnamedagen en gaan we filmen. Wanneer de opnamen zijn gemaakt, monteert WeShootit hiervan de online video of promotiefilm die u voor ogen heeft. De beelden kunnen ondersteund worden door muziek of een voice-over. WeShootit levert de film aan op DVDUSB en/of op uw website. Of het nou gaat om een productpromotiefilm, videoclip, bedrijfsfilm, tv commercial, online video, webvideo of bruidsreportage samen komen we tot de juiste productie voor bedrijven of particulieren.