class="post-template-default single single-post postid-1622 single-format-standard"
V ^

JOP Finale Harmonie Leeuwarden Jonge Ondernemers Prijs

$

JOP Finale Harmonie Leeuwarden Jonge Ondernemers Prijs

 

Dé JOP winnaar 2013 is ….

Janneke Plantinga van Vandaag BSO Sport en Cultuur in Drachten. Zij is ook de Friese provinciewinnares. Janmar Katoele van Katoele Consultancy is de Drentse winnaar en Paul Gesink van Sunrenity de Groningse. De aanmoedigingsprijs ging naar Wilgis Schoffelmeijer van Hoorcentrum Westerkwartier uit Zuidhorn.

Tijdens de finaleavond speelden onze films die we samen met de Consultantes gemaakt hebben.

Katoele Consultancy:

Fonky Sales:

Sunrenity:

Werff Talent:

Marketing & Anders:

Vandaag BSO Sport en Cultuur:

Met de JOP finaleavond van 19 november met winnaar Janneke Plantinga van Vandaag BSO Sport en Cultuur in Drachten is het JOP jaar 2013 tot een einde gekomen.

Wat is de Jonge Ondernemers Prijs:

dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden richt zich op jong ondernemerstalent en wordt ook georganiseerd door (jonge) ondernemers. Zij zetten zich op vrijwillige basis in en hebben zitting in het bestuur en vier werkgroepen.

Een beleidsplan met plan van aanpak vormen jaarlijks de leidraad voor de organisatie van het JOP-traject. Iedere commissie zorgt voor een eigen tijdplan en begroting.

Het bestuur stelt de plannen van aanpak vast. Het budget is afkomstig uit sponsorgelden.

Sponsoren zijn voor dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden van onuitsprekelijk belang. Zij stellen de organisatie ieder jaar in staat het ondernemerschap in Noord-Nederland te blijven stimuleren en de jonge ondernemers een podium te bieden. 
De JOP is inmiddels een begrip en is daar trots op!


Tags: