class="post-template-default single single-post postid-1134 single-format-standard"
V ^

Go Pro beelden, net dat beetje extra aan een film!

$

Actioncamera of Sportcamera of is een kleine videocamera die ingezet wordt tijdens sport en actiemomenten. Door het kleine formaat van de camera’s kunnen deze gemakkelijk worden bevestigd, bijvoorbeeld op een auto, motor, surfboard of helm. Doordat er vaak vanuit het oogpunt van de filmmaker wordt geschoten worden deze camera’s ook wel Point Of View Camera genoemd, om “dichter bij” de actie te zitten hebben dergelijke cameras meestal een groothoek- of soms zelfs een fisheye-lens. Actioncamera’s worden steeds verder ontwikkeld en zijn vaak voorzien van GPS.

 

  • GoPro: Er komen steeds meer verschillende soorten actiecamera’s op de markt. Groot merk GoPro heeft de wereldwijd succesvolle GoPro action camera’s op de markt gebracht. Er zijn verschillende soorten accessoires bij te verkrijgen. Van verschillende lenzen tot onderwater casings zodat de actie onder water ook in beeld gebracht kan worden. De GoPro kan door middel van de accessoires op de helm, motor, surfplank, auto enzovoorts bevestigd worden. GoPro camera’s zijn zeer bestendig tegen stoten en kunnen meters vallen zonder stuk te gaan.
  • Contour bracht eerst action camera’s op de markt onder de naam VHoldR. In 2009 heeft het bedrijf de naam veranderd in Contour. De hands-free camera’s zoals ze ook wel genoemd worden zijn zeer gewild en worden van een steeds hogere kwaliteit.
  • V.I.O. brengt action camera’s op de markt waarbij je direct met een los paneel de video die je net hebt gemaakt bewerken. V.I.O. camera’s staan er om bekend dat zij losse camerakoppen en een erg breed filmperspectief hebben.

 

Met de Go Pro kan je dus een heleboel mooie extra shots maken. In Frankfurt hebben wij de Go Pro gebruikt om de binnenkant van een machine in beeld te brengen. 

IMG_2060

 

De Go Pro kan uw film net even een beetje extra geven!

 

100_5325

 

De Go Pro kan ook  mooie onderwater opnames maken.

bepo

 

WeShootit kan net dat beetje extra aan een film geven!

0505499481
0647412160
info@weshootit.nl


Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,