class="page-template-default page page-id-24 page-child parent-pageid-69"
V ^

Bedrijfsfilm


Een bedrijfs- of promotiefilm? Tja, waarom eigenlijk?

DSC_0319

Brochures, advertenties vol woorden… Nee, die tijd is geweest.  In dit tijdperk van ‘veel indrukken, weinig tijd’ wilt u opvallen. Bij diegene die uw klant kan worden.

IMG-20140524-WA0007
Een verhaal moet een belevenis zijn

Een film maken wij nooit zomaar. Het is uw verhaal en de film moet daar perfect uiting aan geven. Wij luisteren, kijken en ondertussen ontwikkelen de ideeën zich al volop.  Tot een resultaat dat klopt en de hele wereld overgaat.

20130827_104156 20130902_103007 20130823_141930

  1. Brainstorm In deze fase beluisteren en bevragen we uw wensen. Samen komen we tot een concept dat wij verder uitwerken. Indien relevant, nemen wij onze mensen mee die gespecialiseerd zijn in marketingstrategieën.

 

  1. Storyboard Op welke locatie wordt gefilmd? Wie en wat komen in beeld? Wat is de sfeer, wat moet de film oproepen? Samen met het script en de planning komen ze in het storyboard.

 

  1. Filmen Met een helder storyboard op zak kunnen wij tijdens de draaidag(en) vlot doorwerken. Met de beste cameramensen uit een netwerk van 25 jaar Hilversum.

 

  1. Monteren De montage doen wij niet alleen. Hier wordt een groot deel van de sfeer bepaald, dus betrekken wij u bij de muziekkeuze, voice-over en animaties.

 

  1. Oplevering Uw film wordt kort na de montage opgeleverd. Vanuit de ‘flow’ van filmen en monteren voltooien wij het proces tot op uw beeldscherm. Door deze efficiënte werkwijze kunnen wij kostenbesparend werken.

IMG_2593

Uw film de hele wereld over

DSC_0584 DSC_0600

De film als product is maar een deel van het proces. Het moet ook kenbaar gemaakt. Wij hebben een zeer groot netwerk en zetten uw film daarnaast uit via alle kanalen op het worldwide web – hiermee haalt u het maximale bereik. Uw verhaal gaat de hele wereld over. En hoe dat eruit ziet? Dat maakt zelfs ‘down under’ indruk.

IMG_1563 efteling

 

 

 

 

 

Talento: Hoogbegaafd

Forecast XL:

 

SRC E Businessnet 

 

Go2Payroll:

C+ certificering bv:

 

Speciaaladvocaten:

 

Talant “Eigen”:

Speciaaladvocaten ook in Amsterdam:

Fiege:

Fiege/Aventeon voor innovatie award logistiek, thuiswinkel! Korte promo

Landal Green “Moezel”


Tape it Easy

Streuding

Icare

Bepo door de Zwemschool 

 Masseur at work


Great Piano’s

Bedrijfsfilm  voor the Great Piano’s. Restaurant-Club Great Piano’s is een uitgaansgelegenheid in de Oosterstraat te Groningen. Het restaurant heeft een internationale kaart met een keukenbrigade van hoog niveau, deze werkt met dagverse producten in huisgemaakte gerechten. U kunt aan tafel genieten van kwaliteit voorzien van professionele en vriendelijke bediening, die desgewenst adviseert over de juiste wijn-spijscombinatie. Uiteraard sluit de muziek op het geheel aan. WeShootit heeft twee bedrijfsfilms voor The Great Piano’s gemaakt!

Rijksuniversiteit Groningen

Voor het lustrum van het facilitair bedrijf van de RUG hebben we i.s.m. Dorothea Piek en Greetje Hingstman meerdere promotiefilms gemaakt die tijdens het lustrum vertoond werden. Voor het Lustrum hadden we al drie uitnodigingfilms gemaakt die d.m.v. een QR op een bierviltje verstuurd werden, zodat de genodigden de uitnodiging konden zien. Het is een keer wat anders dan een standaard uitnodiging.

De filmpjes zijn ingesproken door Atze van www.demobielestudio.nl en tijdens het lustrum ook aan elkaar gesproken. Dit was een geweldig leuke opdracht met fijne collega’s en het facilitairbedrijf van de RUG een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Iedereen heeft zich top ingezet!

100_3482

Hoe werken wij…WeShootit neemt contact met u op wanneer u hebt besloten een aanvraag voor een commercial, online video, bedrijfsfilm of promotiefilm bij WeShootit in te dienen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, wij zullen dan bekijken wat WeShootit voor u kan doen.  Indien u heeft besloten een film te laten maken door WeShootit zullen we zo snel mogelijk af spreken om te beginnen met de productie. In nauwe samenwerking met u maakt WeShootit een script  of u levert zelf een script aan. Wat wilt u met de inhoud van de film bereiken. Samen brainstormen we hier over!  Hierna plannen we de opnamedagen en gaan we draaien. Wanneer de opnames zijn gemaakt, monteert WeShootit hiervan de videoproductie die u voor ogen heeft. De beelden kunnen ondersteund worden door muziek of een voice-over. WeShootit levert de film aan op DVD, USB en/of op uw website. Of het nou gaat om een promotiefilm, videoclip, bedrijfsfilm, tv commercial,online video, webvideo of bruidsreportage samen komen we tot de juiste productie voor bedrijven of particulieren.

 Opnames voor Landal Green Park aan de Moezel.