class="post-template-default single single-post postid-1960 single-format-standard"
V ^

Two2Rio 28-03-2015 aan de start WK Paracycling in Apeldoorn

$

Two2Rio 28-03-2015 aan de start WK Paracycling in Apeldoorn

februari 2015 924 Odette van Deudekom     februari 2015 916 Kim van Dijk

28-03-2015 de dag  dat Two2Rio in Omnisport Apeldoorn op het WK Paracycling op de baan van start gaan. Wat hebben deze meiden hier hard voor gewerkt en een tomeloze inzet laten zien.

februari 2015 927

Topatleten van over de hele wereld met visuele of fysieke beperkingen nemen het tegen elkaar op voor de felbegeerde wereldtitel op diverse onderdelen. Het tandemteam Two2Rio, bestaat uit Odette van Deudekom en piloot Kim van Dijk.  Zaterdag 28 maart staat het duo om 9:30 aan de start van de 3 kilometer.

februari 2015 918 februari 2015 923 februari 2015 915

Deze meiden hebben uiteindelijk één doel en dat is Rio 2016. Daar hebben ze nog steeds een beetje hulp bij nodig. Wij hebben ze geholpen met een promotiefilm en ondertussen hebben ze een paar zeer enthousiaste sponsors gevonden maar nog net een beetje extra sponsoring neemt toch alle stress weg, zodat ze zich volledig kunnen richten op de Paralympische spelen in 2016 in Rio.

Help deze toppers, de weg is nog best lang!

Lees hier hun verhaal en help mee:

Wij, Odette en Kim zijn stoker en piloot op de racetandem. Kim als Paralympisch Kampioene tijdrijden Londen 2012 en Odette als voormalig top Triatleet. Als team voeren we een strijd met de besten van de wereld. Ons doel voor 2015 is wereldkampioen worden op de tijdrit en een podiumplek op de wegrit in Nottwill Zwitserland. Maar dit is nog maar een voorproefje. Ons ultieme doel en inmiddels onze gezamenlijke droom is goud ofwel paralympisch kampioen in Rio de Janeiro 2016.
Zoals alles klein begint en alleen groeit wanneer je er aandacht aan geeft en er in gelooft zo begon ook onze droom. Samen een worldcup rijden om te kijken of het ‘klikt’ was afgelopen zomer de start van onze samenwerking. Inmiddels zijn we Nederlands Kampioen op de weg en reden we naar een 4e plek tijdens het wereldkampioenschap tijdrijden. Nu krijgen we de mogelijkheid om onze droom uit te bouwen en ons samen voor te bereiden op de paralympische spelen van 2016 in Rio de Janeiro.

Hiervoor is het essentieel dat wij continu werken aan onze relatie, elkaar vertrouwen, elkaar telkens motiveren en coachen naar nog betere resultaten. Samen stil staan bij de successen en vooral genieten van hetgeen waar je samen zo hard voor werkt. Dit is waar wij inmiddels goed in zijn.

Wij geloven dan ook dat we anderen kunnen “infecteren’’ met de energie en het enthousiasme wat ons helpt onze doelen te behalen. Dat we anderen kunnen uitdagen om grenzen te verleggen.

Om ons doel te verwezenlijken is enthousiasme en geloven in jezelf niet genoeg. Om onze wedstrijden te kunnen rijden, te kunnen trainen om uiteindelijk goud te halen voor Nederland is ondersteuning nodig in de vorm van geld en materiaal. Onze vraag is of u ons wilt helpen of mensen kent die belangstelling hebben!

Concrete benodigdheden
Vervoer, wij zoeken een auto/ busje die groot genoeg is om 2 personen en 2 tandems en materiaal te kunnen vervoeren. Deze auto is 1 groot rijdend reclamebord en zal d.m.v. een full wrap kunnen worden bestickerd.

Tankpas, wij hebben voor de +- 30.000km die wij per jaar rijden naar wedstrijden, trainingen en trainingskampen een tankpas nodig om met de auto op pad te kunnen.
Kleding, op dit moment hebben wij nog geen kledingsponsor. Kleding voor in wedstrijden én representatieve kleding. Dit biedt u de kans om ons in kleding te zien van uw bedrijf in uw omgeving en diverse podia in Nederland en daarbuiten!

Vergoeding hotel/ hoogste stage kosten
Naast het trainen dienen wij voor sommige wedstrijden en trainingen op zelfstandige basis te gaan. Dat betekend zelf de reis, hotel en voeding verzorgen. Als voorbeeld willen wij graag de eerste 3 weken in juli op hoogte stage naar de Sierra Nevada, om zo alles te hebben gedaan voor het WK tijdrijden! Dit initiëren we zelf, en dienen we dus ook zelf te voldoen.

Materiaal, onze fietsen hebben wij in bruikleen vanuit de Dorian Foundation van Olympisch medaille winnaar Dorian van Rijsselberghe. Het beste van het beste! Echter dienen wij alle gebreken en uiteraard het onderhoud zelf te voldoen. Hierin kunnen wij uw hulp gebruiken!

Voor meer informatie of het opvragen van ons sponsorplan neem dan contact op via info@two2rio.nl