class="post-template-default single single-post postid-821 single-format-standard"
V ^

Top Gun 2 neergestort

$

Top Gun 2 neergestort

 

Het langverwachte vervolg op de kaskraker Top Gun met Tom Cruise is afgeblazen. Volgens het dagblad The New York Times zou de tragische zelfmoord van regisseur Tony Scott de reden zijn waarom de filmstudio Paramount de sequel heeft geschrapt.

 

De regisseur van Top Gun sprong het weekend van week 33 van een 61 meter hoge brug bij de haven van Los Angeles. In zijn auto werd een afscheidsbrief gevonden. De zelfmoord van de beroemde regisseur veroorzaakte een schok in Hollywood. Afgelopen week kwamen berichten naar buiten dat Scott een hersentumor zou hebben, maar dat is volgens de patholoog niet het geval. Het officiële rapport over de doodsoorzaak laat nog enkele weken op zich wachten.

Tony Scott, die televisieshows en films als Crimson Tide maakte, is op  25 augustus in familiekring begraven.

In de afgelopen jaren toonden acteur Tom Cruise, producent Jerry Bruckheimer en regisseur Tony Scott herhaaldelijk hun interesse in een nieuwe film over straaljagerpiloot Maverick. Vorig jaar huurde de studio schrijvers in om een script voor Top Gun 2 te tikken. Ook besloot Paramount om een 3D-conversie toe te passen op de eerste Top Gun om het grote publiek klaar te stomen voor het vervolg. De bedoeling was om de 3D-versie net zo grootscheeps in de bioscoop uit te brengen als de succesvolle re-release van Titanic eerder dit jaar.

De zelfmoord van Tony Scott op 19 augustus jongstleden heeft echter een definitief einde gemaakt aan de plannen voor een vervolg. Het is bovendien niet duidelijk wat Paramount nu gaat doen met de 3D-conversie van Top Gun, die al een tijdje op de plank ligt. De studio wil de 3D-versie alsnog uitbrengen als een eerbetoon aan de overleden regisseur, maar de geplande grote re-release lijkt nu ook van de baan. Insiders beweren dat een beperkte uitbreng in IMAX-zalen een optie is. Eerder dit jaar stofte Paramount de blockbuster Raiders of the Lost Ark af voor een IMAX-release in Amerika, die drie miljoen dollar in het laatje bracht. Een vergelijkbare uitbreng voor Top Gun zou mogelijk in februari 2013 kunnen plaatsvinden. Of de 3D-versie van de klassieker ook in Nederland uitkomt, is niet bekend.

Bron: Film 1 en NOS nieuws

 

Videoproducties

 

Uw bedrijf of bedrijfsactiviteiten in beeld brengen?  Altijd al een aansprekende bedrijfsfilm willen maken waarmee u uw product of dienstverlening duidelijk kunt maken?
 
 
 
 
 
WeShootIt maakt het voor u mogelijk! Wij zijn een groeiende organisatie en denken graag met u mee. Op de volgende pagina’s treft u voorbeelden  aan van  bedrijfsfilms en promotiefilms. Is dit ook iets voor u neem dan contact op met WeShootIt!

 

 

 

Laatste reacties van klanten over WeShootit:

Hun professionaliteit en creativiteit hebben de verwachtingen van allen overtroffen. Met de mensen en middelen die voorhanden zijn, zorgen zij voor een combinatie van beeld en geluid die blijft hangen in het geheugen. Afspraken worden altijd nagekomen.

I am  proud of the video work from you folks.  There were very tight spaces at the Gallus factory in Germany.  It is amazing what you were able to do within the limitations.

Thank you again for a great week. Your positive attitude and sense of humor made the long days fun ones!

WeShoot it heeft de kwaliteit om het creatieve proces te bewaken zonder inbreuk te doen aan inbreng van een ander. Resultaat: een hoogwaardige / professionele film waar iedereen met plezier aan meewerkt. Werken met WeShootit gaat met veel humor gepaard is altijd ontspannen en het resultaat is top!”

“Samenwerken met WeShootit is meer dan prettig. Zij werken in een zeer ontspannen, doch professionele sfeer.
Hierdoor krijgen zij de mensen heel open voor de camera.
Ik hoop vaker met jullie te mogen samenwerken!”

Kijk ook op de referentie pagina voor meer reacties.

 


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,