class="post-template-default single single-post postid-1795 single-format-standard"
V ^

She-Vent 2014

$

She-Vent 2014

 

She-Vent 2014:
de ‘naakte’ waarheid!

Zeker in deze tijd heb je een flinke dosis lef nodig bij het jezelf staande houden.  Als ondernemer, maar ook wanneer je in loondienst bent.
Maar wie ben je eigenlijk als jouw rol wegvalt?

Kom het beleven bij de fantastische cabaretavond van She-Vent

IMG_4862    IMG_4878

Na het succes van She-Vent in 2012 en 2013 gaan we door en organiseren we ook dit jaar weer een pracht evenement.
Anders dan anders….we gaan met de billen bloot!

Op vrijdag 26 september zijn we ‘s avonds te gast bij Martiniplaza in Groningen.

Dit jaar is het thema ‘de naakte waarheid’!

Zeker in deze tijd heb je een flinke dosis lef nodig bij het jezelf staande houden.  Als ondernemer, maar ook wanneer je in loondienst bent. Maar wie ben je als jouw rol wegvalt? Wat blijft er over als onschuld niet langer je excuus kan zijn?

De ConsulTantes nemen ons mee in hun eerste avondvullende cabaretvoorstelling ‘NAT GAAN’. Tijdens deze avond laten ze geen spaan heel van hun eigen ego’s. ‘NAT GAAN’ ontleedt, ontredelijkt, ontkleedt!

De Hak

Op 20 mei reiken we opnieuw De Hak uit. Een prijs voor die man of vrouw die zich sterk maakt voor diversiteit op de werkvloer. Die het belang van een eerlijke man-vrouw verdeling in alle lagen van de organisatie inziet. Wie gun jij deze prijs? Wie is op dit moment het boegbeeld van diversiteit in Noord-Nederland? Draag hem of haar voor, die volgens jou deze titel verdient via info@she-vent.nl.

In 2013 kreeg Eric Jansen, toenmalig directeur van de Kamer van Koophandel Noord-Nederland, de bokaal uitgereikt door de winnares van 2012: Jojo Bottema, directeur Facilitair Bedrijf Rijksuniversiteit Groningen.
Eric werd in het juryrapport geroemd om zijn bewustzijn bij het aantrekken / aanstellen van vrouwen binnen zijn organisatie.  Hij vindt een evenwicht tussen man/vrouw op de werkvloer en op beslissingsbevoegde posities – van belang.

De kaartverkoop is gestart!

Wil je ook met de billen bloot en tegelijkertijd netwerken met ondernemende mannen en vrouwen? Of wil je gewoon genieten van een heerlijk avondje cabaret?
Koop dan nu je kaarten voor She-Vent 2014: de ‘naakte waarheid’!  Voor € 57,50 (per persoon) beleef je een compleet verzorgde, hilarische avond met een hapje en een drankje, de voorstelling en een gezellige afterparty.

Heb je ideeën, vragen of wil je meer informatie over She-Vent?
Neem dan contact met ons op via info@she-vent.nl  of Twitter (@she_vent)!

014!