class="post-template-default single single-post postid-1686 single-format-standard"
V ^

S2M050 Netwerkavond Noorderlicht

$

S2M050 Netwerkavond Noorderlicht 

 

Netwerk Noorderlicht:

Wij zijn een groep zelfstandige ondernemers (ZZP-ers) met name uit het noorden van Nederland die op regelmatige basis bij elkaar te komen, om te netwerken, kennis te delen, en ook om gewoon gezellig samen te zijn.
Het netwerk bestaat al sinds 2002 en het aantal leden breidt zich gestaag uit. Inmiddels hebben we al meer dan 100 enthousiaste leden met heel verschillende achtergrond, ervaring en discipline. De diversheid is dan ook een van de krachten van Netwerk Noorderlicht.
Ongeveer 8 keer per jaar wordt er door een van de leden een bijeenkomst georganiseerd in de avonduren op een locatie ergens in Noord Nederland. Tijdens een bijeenkomst is er een presentatie of een workshop over een specifiek onderwerp. Naast de algemene bijeenkomsten worden er soms ook avonden georganiseerd die dieper ingaan op een bepaald vakgebied, methodiek of discipline. We hebben geen maximum aan het aantal leden gesteld. Elke zelfstandige kan lid worden van het netwerk.
Aan het lidmaatschap zijn uiteraard wel enkele spelregels verbonden. Deze kun je vinden linksboven in het menu of door op deze link klikken.
Word lid van het Netwerk Noorderlicht.
Het netwerk van, voor, maar vooral door haar leden.

20131005_094001

 

Seats2meet Groningen

Op 1 oktober heeft Seats2meet.com locatie 050 haar deuren geopend aan de Eemsgolaan 9 in Groningen. Je kunt nu dus ook in Groningen terecht voor work- en meetingspaces en is het mogelijk om flexibel (per dag) kantoorruimte te huren.
Seats2meet.com locatie 050 beschikt over 6 meetingspaces voor bijeenkomsten en workshops tot max. 25 personen en een eventspace voor max. 100 personen. Ook voor kleinere groepen en 1-op-1 of 1-op-2 gesprekken (bij bijvoorbeeld coaching of sollicitaties) zijn er volop mogelijkheden. De locatie ligt meteen aan de snelweg (A7) en heeft een groot aantal gratis parkeerplaatsen. Reis je liever met het openbaar vervoer? Ook dan is de locatie prima bereikbaar. Eemsgolaan 9 is een halteplaats van stadsbus nummer 4 en op enkele minuten loopafstand ligt het transferium (P+R) Hoogkerk waar de Qliner 316 richting Leek je binnen 9 minuten afzet. Om de paar minuten brengt een bus je van het station naar deze plek en weer terug. Laat je verrassen door de inrichting en inspireren door de andere, enthousiaste gebruikers van deze locatie!


Tags: