class="page-template-default page page-id-83 page-child parent-pageid-26"
V ^

Bruidsreportage


De mooiste dag van u leven voor eeuwig vastgelegd door middel van een bruidsreportage. Wij kunnen voor u een korte flitsende bruidsreportage maken voor op de sociale netwerksites en een langere bruidsreportage om eens rustig terug te kijken met familie en vrienden. WeShootit zorgt ervoor dat deze dag onvergetelijk wordt door middel van een bruidsreportage. Geen bruidssuiker als bedankje; met een leuke bruidsreportage zullen u en uw gasten deze dag nooit vergeten.

Het jawoord, de reacties van familie en vrienden; alles in een leuke bruidsreportage om deze dag keer op keer weer te beleven. WeShootit gaat natuurlijk uit van uw wensen. Daarom spreken we de mogelijkheden van te voren goed door. Het is natuurlijk uw feest en uw bruidsreportage. Mooie plaatjes zijn snel geschoten, onze kunst is het om deze te monteren tot een unieke bruidsreportage. Een geweldig idee om iedereen als bedankje nog even te laten nagenieten van deze bijzondere dag.

 

Bruidsreportage van Bart en Karin. Van deze bruidsreportage hebben wij niet zelf het camerawerk en montage gedaan! Het is gewoon super leuk om een bruidsreportage kado te krijgen of een bruidsreportage kado te doen.

Voor Sven en Adel heeft WeShootit  een lange en een korte bruidsreportage gemaakt. Hier is de korte bruidsreportage te zien. Leuk detail is dat Adel als verassing voor Sven het nummer in deze bruidsreportage gezongen heeft, kippevel. Deze korte bruidsreportage is heel makkelijk in te sluiten en de bruidsreportage kan je heel makkelijk op je social network sites plaatsen. Geweldige dag, leuke mensen en één groot feest. We hebben heel veel positieve reacties gekregen op deze bruidsreportage door WeShootit.

Wilt u ook een bruidsreportage door WeShootit laten verzorgen, neem dan contact op met WeShootit.

Hoe werken wij?

WeShootit neemt contact met u op wanneer u hebt besloten een offerte voor een bruidsreportage, commercial, online video, bedrijfsfilm of promotiefilm bij WeShootit aan te vragen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, wij zullen dan bekijken wat WeShootit voor u kan doen.  Indien u heeft besloten een film te laten maken door WeShootit zullen we zo snel mogelijk af spreken om te beginnen met de productie. In nauwe samenwerking met u maakt WeShootit  een script  of u levert zelf een script aan. Samen brainstormen we hier over!  Hierna plannen we de opnamedagen en gaan we draaien. Wanneer de opnames zijn gemaakt, monteertWeShootit hiervan de videoproductie die u voor ogen heeft. De beelden kunnen ondersteund worden door muziek of een voice-over. WeShootit levert de film aan op DVD, USB en/of op uw website. Of het nou gaat om een promotiefilm, videoclip, bedrijfsfilm, tv commercial,online video, webvideo of bruidsreportage samen komen we tot de juiste productie voor bedrijven of particulieren.