class="page-template-default page page-id-26 page-parent"
V ^

Evenementen


Evenementen in beeld

100_3394

Videoregistratie

Een evenement is eenmalig, maar wat is het mooi om de sfeer en de hoogtepunten nog een keer te herbeleven. Wij stellen een prachtige aftermovie samen van uw feest, congres of ander evenement.

Wij werken veel samen met evenementenbureaus. Dit netwerk delen wij graag met u, zodat u er desgewenst uw voordeel mee kunt doen.

100_3399

Live streaming

Betaalbaar, toegankelijk én effectief. Mensen over de hele wereld kunnen uw evenement meebeleven. Wij doen het met de spreekwoordelijke handomdraai.

14-15-april3

Live registratie

Niet iedereen kan op de voorste rij zitten bij uw evenement. Geen probleem, wij zorgen ervoor dat niemand iets hoeft te missen. Door grote schermen en eventueel meerdere camera’s strategisch op te stellen gaat uw evenement nog meer leven. Iedereen kan voelen wat er op of juist buiten het podium gebeurt. Ondertussen nemen wij alles op wat er gebeurt. Hiervan maken wij desgewenst een lange en / of korte compilatie. Als waardevolle terugblik.

 

Sinterklaas 21 minuten terugblik Assen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WeShootit maakt het mogelijk! Wij nemen graag de tijd om uw wensen door te spreken om een speciale gebeurtenis of dag voor u vast te leggen (registreren).  Laat u inspireren door de volgende voorbeelden:

JOP Jonge Ondernemers Prijs Finale:

Eemspop te Uithuizen

ProjectXHaren

WeWorks door het ZIF

 

Neem contact op met WeShootit!

info@weshootit.nl

0505499481
0647412160