class="post-template-default single single-post postid-1412 single-format-standard"
V ^

Opdrachten in samenwerking met De Echte Regina.

$

Dat marketing en film goed samen gaan is niets nieuws….

Sinds een paar maanden hebben wij een geweldige samenwerking met DeEchteRegina.

Wie is “De Echte Regina”?

IMG_4945

 

De echte Regina

Uw doelgroep gelooft in uw boodschap als die bij u past. En als u het consequent uitdraagt en herhaalt.
Doelgericht communiceren en het plannen van marketing levert u veel op: focus, besparing en groei.

U hoeft daarmee niet direct aan grootschalige campagnes en huisstijlwijzigingen te denken. Juist niet. U kunt heel veel bereiken zonder dat het direct veel tijd of geld hoeft te kosten.

IMG_5176

 

De echte Regina werkt vraaggericht

Ik krijg energie van het doortastend en kernachtig aanpakken van uw marketing. Ik blijf dichtbij uw belevingswereld en bij die van uw klantenkring. Het gaat er om dat u laat zien wie u echt bent, dan bent u onderscheidend én herkenbaar.
Daarom ben ik ondernemer in échte marketing voor échte mensen.

Ik richt mij met name op die ondernemer die geen eigen marketingafdeling heeft of die een reclamebureau te veel ‘gedoe’ vindt.

Belt u mij voor marketingplanning, projectplanning, organisatie van marketingmiddelen en -evenementen, marketingonderhoud of voor tijdelijke versterking van uw team.

http://www.deechteregina.nl/

IMG_5222

 

Wie is Regina

Na mijn commerciële opleiding accountmanagement (marketing, sales en communicatie) aan het particuliere instituut Schoevers heb ik verschillende banen gehad waarbij elke keer (de saleszijde van) de marketing mij het meest boeide. De afgelopen jaren heb ik dagelijks met het vakgebied te maken gehad, eerst aan klantzijde, daarna (leidinggevend) aan bureauzijde.

IMG_5253

 

Met Regina zijn we op dit moment met 3 verschillende opdrachten bezig:

* Speciaal Advocaten

* HA Juweliers

* SKK Kozijnwacht

IMG_5250

 


Tags: , ,