class="post-template-default single single-post postid-1513 single-format-standard"
V ^

Opnames HA Juweliers in Haren

$

Opnames HA Juweliers in Haren

 

20130823_141930

Voor HA Juweliers in Haren hebben wij een bedrijfsfilm gemaakt die voor promotiedoeleinden ingezet zal worden.

Dit was een samenwerkings- project met DeEchteRegina die de marketing voor HA Juweliers doet.

20130902_101801

Excellentie in haar mooiste vorm

Johan Leyendijk en Harold Mulder hebben twee jaar geleden een nieuwe naam én een nieuwe filosofie in Haren geïntroduceerd: Ha Juweliers, excellentie in haar mooiste vorm. Want…een juweel of sieraad is een aankoop voor het leven. Dit voelt en ziet u overal. Van de eerste kennismaking met onze grootse collectie, tot en met het zorgvuldige en betrouwbare onderhoud na aankoop, bij Ha Juweliers kunt u vertrouwen op expertise, betrokkenheid en ambacht.

Ha Juweliers verbindt onze plaatsnaam (Haren) met de voornamen van de bevlogen en betrokken eigenaars, Johan en Harold. Maar nog belangrijker: het straalt het plezier uit dat een juweel u mag en moet bieden. Inmiddels heeft niet alleen Haren, maar mensen uit héél Noord-Nederland de weg naar Ha Juweliers in Haren gevonden. En op die grote en steeds groeiende groep liefhebbers die zich herkennen in onze filosofie zijn we erg trots!!

20130902_103007

 

Een sieraad of horloge is vaak een emotioneel symbool, verbonden met uw verleden of uw persoonlijkheid. Om er zeker van te zijn dat u ook in de toekomst kunt blijven genieten van uw sieraden, is de service omtrent uw eigendom van groot belang: die moet excellent zijn. Bij Ha Juweliers geldt daarom ook voor onderhoud: excellentie in haar mooiste vorm.

20130902_103211

 

Binnenkort online!


Tags: