class="post-template-default single single-post postid-863 single-format-standard"
V ^

Film Finale Avond JOP2012

$

Opnames Finale Avond JOP2012

 

Finaleavond JOP2012 19 november de Nieuwe Kolk Assen:

Vanaf april heeft WeShootit opnames gemaakt van de voortgang van de JOP. Tijdens de finale avond werd deze film getoond!

Reacties:

Voor #jop2012 RT @Niquell_Org: @WeShootit99 wowwww mooie film, goed gedaan!

Filmpje! Dankzij @weshootit99 #Jop2012

De Warussneek Prachtige film van @weshootit99 #jop2012 het wordt nu spannend!

Voor de twitter stats: Groningen bruist van jonge ondernemers #JOP2012 Leuk filmpje van @WeShootit99

@go2payroll: Geweldige film #jop2012 door @bedrijfsfilm050 dynamisch en energiek! #laadjeopmetjop bit.ly/USd2zo

@m_groendijk: Wat een toffe bedrijfsfilm! #complimenten #Jop2012 (#slim;))

en dat waren er nog VEEL meer!

DéJongeOndernemersprijsvanhetNoorden2012

Peperzakenheeftgewonnen!

Peperzaken uit Groningen is de winnaar van dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2012!

Dirkjan Huizingh met het team van Peperzaken (Gr.) werd op 19 november 2012 winnaar van dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden 2012 én van de provincie Groningen. De spetterende finaleavond vond dit jaar plaats in  De Nieuwe Kolk in Assen.

Als full service app-ontwikkelaar is Peperzaken strategische partner voor bedrijven, die werken aan een mobiele toekomst. Het bedrijf groeide in 3,5 jaar van 2 naar 13 medewerkers. Gezamenlijk werken ze aan de beste en mooiste apps van Nederland. Reden om mee te doen aan de JOP was, om meer voet aan de grond te krijgen in het Noorden. Of zoals Dirkjan zei tijdens zijn pitch: ‘het verplaatsen van euro’s uit het Westen naar het Noorden’.  

Finalist Friesland
Julien Scholte van Juuls Jackets werd provinciewinnaar van Friesland. Juuls Jackets is internationaal succesvol op het gebied van op maat gemaakte, hoogwaardige, rijjasjes, dressuurhoeden, plastrons en wedstrijdblouses voor de ruitersport.

Finalist Drenthe
De provincieprijs voor Drenthe was voor Peter Koops van Xpression Manager uit Emmen. XPression richt zich op de grafische industrie met de ontwikkeling van applicaties en projecten op het gebied van web to print, crossmedia en contentmanagement.  

Aanmoedigingsprijs
Voor het eerst was er de Aanmoedigingsprijs. Die ging dit jaar naar Greetje Veneboer van het Kynologisch Centrum Jeugdzorg Assen. Zij was finalist voor Drenthe. Greetje krijgt een jaar lang gratis coaching door de Kamer van Koophandel.

Andere finalisten
Naast de bovengenoemde finalisten waren er nog 3 andere toppers, die ook aandacht verdienen: 

voor Friesland: Linda Lettinga – Consulinn
voor Groningen: Alina Bijzitter – Slim! Makelaardij en Jeroen Hummel – Hummel Tuin Totaal

De beoordeling
In de zomerperiode heeft de jury de 18 Halve Finalisten beoordeeld op diverse punten, waaronder ondernemerschap, strategie en visie, financiën en durf en daadkracht. Dit heeft geresulteerd in de volgende kandidaten (2 uit iedere provincie en één wildcard):

Wat levert het winnen van de JOP op?
Naast de vele publiciteit en bekendheid ontvangt de winnaar een waardencheque van NDC Mediagroep t.w.v. € 15.000,-, te verzilveren in advertenties in de online en/of offline media van NDC Mediagroep. De twee overgebleven provinciewinnaars ontvangen ieder een waardencheque t.w.v. circa € 7.500,-, te gebruiken voor een advertorial in het nieuwe noordelijke ondernemersmagazine van NDC Mediagroep, dat als bijlage meegezonden wordt met de Leeuwarder Courant en het Dagblad van het Noorden.

De JOP-organisatie feliciteert alle finalisten met het bereiken van dit mooie resultaat!

De film = SNEL online!


Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,