class="post-template-default single single-post postid-1478 single-format-standard"
V ^

Opnames “Banden vol met wind” Samen Strijden Tegen Kanker

$

Opnames “Banden vol met wind” Samen Strijden Tegen Kanker

 

Binnenkort online…….

IMG_20130621_162412

 

In samenwerkwerking met BuroGoeieGrond http://www.burogoeiegrond.nl/organisatie/ hebben wij een film gemaakt voor SamenStrijdenTegenKanker.

We hebben één dag opnames gemaakt in het UMCG met prof. dr Vellenga en Renate Groenewold en we zijn één dag naar het gemeentehuis van Roden geweest om te draaien met burgemeester Hans van der Laan van gemeente Noordenveld.

IMG_20130621_171540

SamenStrijdenTegenKanker de organisatie:

Johan, Keeke, Boris, Wilma, Anjès en Hans
Samen vormen wij het bestuur van de Stichting Samen strijden tegen kanker.

Wij zijn gewone mensen, net als jij!
Op zondag 30 maart 2014 organiseren wij een 10 uur durende spinningmarathon met als belangrijkste doel zo veel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding en het UMCG Kanker Research Fonds. We doen dit omdat we allemaal naasten in onze omgeving kennen die lijden aan of zijn overleden aan de vreselijke ziekte kanker.

Onderzoek naar nieuwe en betere behandelmethoden is van essentieel belang. Help mee om van deze levensbedreigende ziekte een chronische, dus beheersbare, ziekte te maken. Daarmee kunnen heel wat waardevolle levens, en misschien wel de onze, worden bespaard!

Wie wij zijn?
Wij zijn slechts de mensen die dit evenement organiseren. We roepen jou op om een hoofdrol te spelen.
Dus fiets met ons mee en zoek sponsoren. Laten we samen strijden tegen kanker!

20130715_144516

Wat is het uiteindelijke doel van de film, te helpen om zo veel mogelijk mensen te bereiken voor het event:

Het evenement

 

Wat: Een 10 uur durende spinningmarathon
Wanneer: Zondag 30 maart 2014, van 10:00 tot 20:00 uur
Waar: Sportcentrum De Hullen in Roden
Waarom: Zoveel mogelijk geld bijeen fietsen
Waarvoor: KWF Kankerbestrijding en het UMCG Kanker Researchfonds

 

Elk uur een wervelende show

Iedereen kan meedoen, ook als je een minder geoefende sporter bent. Ieder uur neemt een gekwalificeerde instructeur je mee in de sfeer van een exclusief muziekthema gebaseerd op “The elements of life”. Samen leggen we een (in)spannende maar bovenal indrukwekkende route af . In een geweldige entourage van licht en geluid beleef je jouw uur. Het gaat er niet om hoe veel je fietst of hoe hard je fietst, het gaat erom dát je fietst! Op dat moment lever jij jouw bijdrage waarop je met trots mag terugkijken.

Fietsen in teamverband of individueel? Alles kan!

De grootte van een team is bepaald op maximaal 10 personen. Wil je meerdere uren in actie komen? Schrijf je dan in met een kleiner team.
Individueel kun je deelnemen voor exact het aantal uren dat jij wilt.
Ga naar de knop “Inschrijving” en schrijf je nu in voor een onvergetelijke dag!

Entertainment

Het zeer gevarieerde programma biedt voldoende vertier om je een hele dag te vermaken. We hebben tal van activiteiten en entertainment voor je in petto! Een doe én beleef dag voor het hele gezin! Voor een uitgebreid overzicht klik je op de knop “Programma” op deze site.

Supporters

Neem vooral jouw supporters mee om je aan te moedigen. Vanaf de tribune hebben zij een perfect uitzicht over de hele zaal en kunnen ze jouw verrichtingen uitstekend volgen. En wie weet werkt het zo aanstekelijk dat ze besluiten zelf ook een uurtje mee te trappen. Voor het goede doel is er altijd nog een fiets vrij!

Binnenkort online……

20130715_140014


Tags: ,