class="post-template-default single single-post postid-1330 single-format-standard"
V ^

Nationaal Fonds Kinderhulp Inspiratiedag

$

Mooie ontmoetingen tijdens de Kinderhulp Inspiratiedag
13 Juni 2013

Wat hebben we een mooie dag beleefd met z’n allen! Bijzondere ontmoetingen tussen jongeren en vrijwilligers, het prachtige landgoed met als decor de kleurige Rododendrons, sfeervolle muziek van de band Cuata, inspirerende workshops, een heerlijke lunch en verwennerijen in de Verwenvilla. Wij zagen onze gasten zichtbaar genieten.

“Het hoofdprogramma, de verwennerij, de sfeer, eigenlijk gewoon alles bij elkaar heeft dit tot een onvergetelijke dag gemaakt”

IMG_4969[1]

Na een warm welkom door onze ambassadeur Myrna Goossen bezochten onze gasten het hoofdprogramma. Pien Ankerman presenteerde het hoofdprogramma in het KinderhulpTheater. Onder leiding van Bruce van Mulier werd een heuse ‘collectebuspercussie’ opgevoerd. Toen Bas Rodijk zijn verhaal deed over zijn jeugd (7 keer verhuisd, 150 begeleiders) was het muisstil en werden er hier en daar wat traantjes weggepinkt.

“Als je in jezelf blijft geloven; dan kom je altijd aan bij het doel dat jij voor ogen hebt en wordt het leven steeds mooier! “, Bas Rodijk.

Aan het einde van het hoofdprogramma werd een prachtig duet gezongen door Diana en Pien: ‘Jij bent daar’. De tekst werd door Pien speciaal voor de Inspiratiedag geschreven op de melodie van het nummer ‘I’ll be there’.

“Bedankt voor de super leuke dag! Een lach en een traan, heb genoten!”

Naast het hoofdprogramma werden er verschillende workshops gegeven. Rappen, Liedjes schrijven, Zumba, Geluk, Social Media en Interieur Styling. Ook was er de fototentoonstelling ‘door onze ogen’ en ervaringsverhalen van jeugdzorginstellingen. De VerwenVilla was erg populair, gezien de lange wachtrijen voor de massagestoelen, manicure en visagie.

IMG_4988[1]

Op de Kinderhulp Inspiratiedag zijn er veel ontmoetingen geweest tussen jongeren en vrijwilligers. De aanwezige jongeren van jeugdzorginstellingen genoten zichtbaar. Laetitia Griffith, ambassadeur van Kinderhulp, had de eer om de winnaar bekend te maken van de, door Bilderberg gesponsorde, fiets. Jennifer van Trias Jeugdhulp was dolblij met de fiets. Wat kon zij deze goed gebruiken. De dag werd afgesloten met een lekker ijsje en optredens van Roscoe & Pearl Jozefzoon, rap duo Rasa en als klap op de vuurpijl: Dean Saunders.

Kortom: we kunnen terugkijken op een prachtige dag. Graag willen we alle medewerkers en sponsoren bedanken die deze dag mogelijk hebben gemaakt.

“Voor degene niet toch niet konden: jammer, jullie hebben heel wat gemist!”

IMG_5016[1]


Tags: , , , , ,