class="post-template-default single single-post postid-924 single-format-standard"
V ^

Laat je zien!

$

Zorg dat je website gevonden wordt!

Tegenwoordig is het door social media al een stuk makkelijker om als bedrijf gevonden te worden. Je kan makkelijk je link plaatsen en je link kan weer doorgegeven worden aan nog veel meer mensen. Zorg dat je netwerk groot is en dat mensen je “aardig”vinden!

Gunfactor!

Video kan er zeker aan bijdragen dat je site gevonden wordt! Je kan op verschillende sites je video plaatsen en mensen kunnen hun mening met je delen. Een like wordt tegenwoordig graag gegeven, je moet dan wel even iemand anders ook leuk vinden. Mooi voorbeeld hiervan is Facebook!

Alleen gevonden worden is niet meer genoeg! Je moet zorgen dat je bezoekers op je site blijven. Voor Quoratio hebben wij in samenwerking met Webervice Noord een website gemaakt met alleen maar sprekende medewerkers. Iedereen verteld zijn verhaal en zo wordt het gehele bedrijf in beeld gebracht! Dit is de manier om je bezoekers op je site te houden! Mensen willen niet urenlang lezen. Mensen willen graag luisteren en zien wat een bedrijf te bieden heeft! Dit is zeer SEO vriendelijk en deze website wordt dan ook zeer goed gevonden maar nog belangrijker, de bezoekers blijven lang op deze site.

WeShootit voorheen Bartvideoproducties

 

Quoratio & Arvode http://www.quoratio.nl/index.php/over-quoratio/over-arvode.html

Traineeships: http://www.quoratio.nl/index.php/werken-en-leren/traineeship.html

Klantervaringen: http://www.quoratio.nl/index.php/klantervaringen/tim-ranshuysen-accon-avm.html

Video is niet een aanvulling op een site maar de manier om nieuwe klanten binnen te halen!

Laat je zien!

Voor meer informatie:

info@weshootit.nl
0505499481
0647412160


Tags: , , , , , , , , , , , ,