class="post-template-default single single-post postid-905 single-format-standard"
V ^

Hoe moeilijk is het om als regisseur naar je eigen films te kijken?

$

Hoe moeilijk is het om als regisseur naar je eigen films te kijken?

Regie

De regisseur is artistiek eindverantwoordelijk voor de film. Hij of zij heeft inzicht in het hele proces, dat wil zeggen dat hij/zij weet wat het belang is en de mogelijkheden zijn van alle andere vakmensen waarmee wordt samengewerkt. Maar het belangrijkste voor een regisseur is: je moet iets te vertellen hebben – daar begint het mee.

Vraag het aan eender welke regisseur, bekend en minder bekend: het is absoluut niet gemakkelijk om naar je eigen films te kijken. Ze merken foutjes op en ze zien waar het beter kan, maar uiteindelijk leren ze om ‘vrede’ te nemen met het eindresultaat. Of om het met de woorden van Peter Ramsey, regisseur van ‘Rise Of The Guardians’ (‘De Vijf Legendes’) te zeggen: “There’s the old saying: you never truly finish a work of art, you just abandon it.” Ik zat in New York samen met Ramsey, die geschiedenis schrijft als eerste Afro-Amerikaanse regisseur van een grote animatiefilm.

RISE OF THE GUARDIANS interview: Peter Ramsey

Bron: Hlnbe en Youtube

Bedrijfsfilm door WeShootit

 

Is een bedrijfsfilm betaalbaar?

Ja! Tegenwoordig op social media zijn de mooiste prijzen te vinden voor bedrijfsfilms. Je krijgt dan niet alleen een bedrijfsfilm maar de cameraman/vrouw is ook nog fotograaf? Tja. Onze slager bakt ook niet ons brood….dus kijk daar mee uit. Ons motto is….  “kwaliteit blijft betaalbaar als je daarin creatief kan denken”! Dat is ook de kracht van WeShootit.

Een goede bedrijfsfilm

Een goede communicatie tussen bedrijven en instellingen, zowel extern als intern, is erg belangrijk. Een bedrijfsfilm, online video, internet commercial of av media is uw visitekaartje voor zowel huidige als toekomstige klanten. Een bedrijfsfilm is het geëigende communicatiemiddel voor het uitdragen van uw bedrijfsfilosofie richting uw doelgroep. WeShootit levert, in nauwe samenwerking met u, alle soorten bedrijfsfilms.

WeShootIt maakt het voor u mogelijk! Wij zijn een groeiende organisatie en denken graag met u mee. Op de volgende pagina’s treft u voorbeelden  aan van  bedrijfsfilms en promotiefilms.

 

Is dit ook iets voor u neem dan contact op met WeShootIt!

 

 

Laatste reacties van klanten over WeShootit:

Hun professionaliteit en creativiteit hebben de verwachtingen van allen overtroffen. Met de mensen en middelen die voorhanden zijn, zorgen zij voor een combinatie van beeld en geluid die blijft hangen in het geheugen. Afspraken worden altijd nagekomen.

I am  proud of the video work from you folks.  There were very tight spaces at the Gallus factory in Germany.  It is amazing what you were able to do within the limitations.

Thank you again for a great week. Your positive attitude and sense of humor made the long days fun ones!

WeShoot it heeft de kwaliteit om het creatieve proces te bewaken zonder inbreuk te doen aan inbreng van een ander. Resultaat: een hoogwaardige / professionele film waar iedereen met plezier aan meewerkt. Werken met WeShootit gaat met veel humor gepaard is altijd ontspannen en het resultaat is top!”

“Samenwerken met WeShootit is meer dan prettig. Zij werken in een zeer ontspannen, doch professionele sfeer.
Hierdoor krijgen zij de mensen heel open voor de camera.
Ik hoop vaker met jullie te mogen samenwerken!”

info@weshootit.nl

0505499481
0611129667

 

 


Tags: , , , , , , , , , , , , , ,