class="post-template-default single single-post postid-667 single-format-standard"
V ^

Hier werk je voor!!!

$

Hier werKen WIJ voor:

 

 

“Ik heb bij de opnames van DSBtheMovie erg goed samengewerkt met Bart en Karin. Fijne mensen en een mooi eindresultaat!” November 7, 2010

 Marc De Hond, Founder, Schaduwkamer

 “Inmiddels al meerdere keren naar volle tevredenheid met Bart en Karin samengewerkt. Een duo dat elkaar enorm aanvult, met beide benen op de grond staan en ontzettend veel plezier hebben in het werk dat ze doen met een uiteindelijk geweldig resultaat. Kortom bevlogen mensen met passie voor hun vak. Aan iedereen aan te bevelen die op welke manier dan ook iets met film of beeldmateriaal wil.”
Service categorie: Evenementen
Jaar eerste keer aangenomen: 2010
Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Aangenaam, Waar voor uw geld

Organisatiebureau Niquell

Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Waar voor uw geld, Op tijd

WeShootit is een hele prettige en betrouwbare leverancier van op maat producties die een event/congres meteen op een hoger level tillen. Ze werken snel, op tijd en zelfstandig. Weten meteen wat je bedoeld en komen met kwalitatief en artisitek goede kwaliteit. Wat ook belangrijk is : ze kennen het klappen van de zweep als het gaat om het maken van afspraken en opnames van politici/bekende Nederlanders. Zo hebben ze voor de conferentie van het ZorgInnovatieForum leuke filmpjes gemaakt met statements van ‘VIP’s’ die zo de afstand naar het Noorden overbrugden en de congresdeelnemers toespraken. Wat ik ook geweldig vind is dat ze echt maatschappelijk betrokken zijn. Dat tonen ze bv. door voor de MBO-beursvloer Assen gratis opnamen te maken waarmee wij weer ondernemers warm(er) kunnen maken voor MBO.

Noor van Leeuwen, directeur NL consulting en voorzitter ZIFnetwerk Zorgarbeidsinnovatie”30 september 2012

 

Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Waar voor uw geld, Creatief

“Bart en Karin hebben de film gemaakt over het project Goud Leven van Zorggroep Meander, UMCG, RUG en de Hanzehogeschool. Goud Leven heeft als doel het bevorderen van een gezondere leefstijl van de 55-plusser in Veendam. De film moest in een heel kort tijdsbestek worden gemaakt en dat is met veel betrokkenheid, flexibiliteit en creativiteit door Bart en Karin gedaan. De samenwerking was prima! Het eindresultaat is een mooie film die de verschillende onderdelen van het project belicht. Bedankt!” 13 januari 2012

Karin Slotman projectleider Zorggroep Meander

Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Deskundige, Creatief

“Ik heb Bart en Karin leren kennen door hun buurvrouw Petra, aangezien wij een feestelijke bijeenkomst hadden van Global Energy Now! We hadden een onthulling van de Global Solar Car en ook omdat er belangrijke gasten waren, wilden we dit graag op film hebben. En toen waren daar 2 fantastische personen die ons uit de brand hielpen en die meer deden voor ons dan we hadden verwacht, zeer professioneel, met veel inlevingsvermogen, precies wisten wat ze moesten filmen, passie, en het eindresultaat is prachtig, we hebben al veel complimenten gekregen over de film. Dus als je iets anders zoekt dan een gewone opname, dan zou ik zeker voor Bartvideoproducties kiezen. Veel succes beide! Groetjes, leona” 17 juli 2012

Leona Beeldstro Owner Adviesbureau Beeldstroo

 “Voor één van onze opdrachtgevers heeft WeShootit meerdere films opgenomen, geregisseerd en gemonteerd (het totale pakket). Hun professionaliteit en creativiteit hebben de verwachtingen van allen overtroffen. Met de mensen en middelen die voorhanden zijn, zorgen zij voor een combinatie van beeld en geluid die blijft hangen in het geheugen. Afspraken worden altijd nagekomen.
Daarnaast is het samenwerken met deze beide professionals een feest. Ze denken buiten de conventionele kaders, treffen de juiste (soms gewaagde maar altijd passende) toon en weten de mensen voor de camera gerust te stellen en te enthousiasmeren. Zodat zij (gefilmden en opdrachtgever) trots zijn op het resultaat en denken: ‘ja, dit zijn wij!’.”

Greetje Hingstman Docent at Hanzehogeschool Groningen/ Bureau Goeiegrond

 

I am also proud of the video work from you folks.  There were very tight spaces at the Gallus factory in Germany.  It is amazing what you were able to do within the limitations.
Rich Averydennison
in opdracht van Lukkien

 Thank you again for a great week. Your positive attitude and sense of humor made the long days fun ones!
Alisa Feingold Averydennison (Label Expo Brussel)

 “Bart en Karin hebben voor ons (Care4More) een filmpje gemaakt van 1 van onze producten (Acticomm). Naast het goede resultaat (kijk maar op www.lerenmetbeperking.nl ) zijn Bart en Karin vooral prettig in de omgang. Ook was het prettig om te zien dat ze heel leuk omgingen met de kinderen.
De prijs voor dit fimpje was een stuk beter dan de andere offertes die ik had ontvangen. Dus zowel in prijs, kwaliteit en omgang een aanrader.”
Harold Renkema Vermarkt innovatieve producten in de gehandicaptenzorg | Acticomm | Geluidenbank | Software | Speeltoestellen

 

 “Ik heb Bart en Karin voor diverse opdrachten ingehuurd om filmopnames te maken. Allereerst was de samenwerking erg leuk en spontaan en was dus ook een feest om samen te mogen maken.
We hebben een aantal bijzondere dagen gehad en elkaar echt beter leren kennen. Tevens stellen zij de mensen erg op hun gemak en weten ze steeds weer met leuke en creatieve ideeen te komen om een opname nog beter of mooier te maken.

Ik kan WeShootit dan ook van harte aanbevelen als een professioneel team van hartstikke leuke mensen. Zo krijg je en een mooi product en een leuke dag!”
Mark Bisselink, Owner Color-Me

“Bart en Karin zijn prettig om mee te werken, fijne collega`s en leveren goed werk!” October 9, 2011

Adriaan Lassche, Owner, BMCreations 3D animation Company

 
“Met Bart en Karin werken is een creatief en professioneel feestje. Ideeën te over echter nu moet het nog vertaald worden in een film en dat valt niet altijd mee, zeker omdat het soms een grote groep mensen betreft die allemaal op de film moeten, ieder met zijn/haar eigen ideeën. Laat dat maar aan Bart en Karin over, ze hebben de kwaliteit om het creatieve proces te bewaken zonder inbreuk te doen aan inbreng van een ander. Resultaat: een hoogwaardige / professionele film waar iedereen met plezier aan meewerkt. Werken met Karin en Bart gaat met veel humor gepaard is altijd ontspannen en het resultaat is top!” October 9, 2011

 Dorothea PiekDoor Advies! verandercommunicatie & organisatieadvies, Door advies! Bureau Goeie Grond

 

“Hire WeShootit and you’re sure to get a top product. From concept to final output. Bart has a deep knowledge how to make an interesting videoclip. And except for that he is a lovely man to work with.” October 3, 2011

Top qualities: Great Results, Expert, Creative

BIKKEL artist


“Enthousiast – Flexibel – Zeer creatief – Plezant – Vrolijk – Vakkundig – Initiatief – Ervaren – Snel – Betaalbaar – Goede klik – Afspraak=afspraak – Luisteren naar mijn wensen – Drive voor superkwaliteit – Aimabel – Perfect op elkaar ingewerkt.

Ik heb echt een hele goede ervaring met Bart en Karin. Puike samenwerking en een schitterend resultaat.

Voor een volgende film ga ik ze beslist opnieuw vragen!!” May 3, 2011

Top qualities: Great Results, Personable, Creative

Erik Mathlener StoryManager

“Samenwerken met Bart en Karin is meer dan prettig. Zij werken in een zeer ontspannen, doch professionele sfeer.

Hierdoor krijgen zij de mensen heel open voor de camera.
Ik hoop vaker met jullie te mogen samenwerken!” November 11, 2010

 Helen RamsOwner, Helen Rams Make up & Hair

 

Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Hoge integriteit, Creatief

“Ik kan natuurlijk gaan vertellen dat Karin ( Kaar ) en Bart leuk zijn om mee te werken.Dat ze creatief ,geestig en super professioneel zijn.Ook zou ik kunnen zeggen dat deze mensen toppers in hun vak zijn,maar dat ga ik allemaal niet doen ik verwijs u naar onze website www.streuding.nl daar kunt u onze bedrijfsfilm zien die door Karin en Bart gemaakt is. Need I say more.

Marcel Kok Directeur A.Streuding Schoppen en spadenfabriek. Vlagtwedde” 6 januari 2012

“De eerste indruk krijg je maar 1 keer. En mijn eerste indruk van Karin en Bart was enthousiasme! Zowel Bart als Karin zijn 2 integere hardwerkende en eerlijke mensen.Die met veel creativiteit en flexibiliteit zich voor een goed doel volledig hebben ingezet.Onder zeer grote tijdsdruk hebben ze met veel positieve energie een geweldige lipdub in elkaar gezet, waarbij de sfeer van de enthousiaste deelnemers goed te proeven is. Al met al een eer om met ze gewerkt te hebben. Een aanrader om voor bedrijfsdoeleinde de hulp van dit geweldige duo in te roepen. Bij een eerst volgende gelegenheid zal ik zeker aan ze denken.” 10 oktober 2011

Deby Niezen Ammarens Woondesign Assen 

Ben echt heel trots op hen dat zij iedere keer weer een prachtige vastgoedfilm weten te produceren! Zij hebben aan een half woord genoeg…en laat ze dan maar lekker hun gang gaan! Komt altijd goed!

Jolanda Vogelzang Zijisdemakelaar

Allereerst wil ik jullie nogmaals bedanken voor JULLIE ENORME FLEXIBILITEIT EN INZET!! 
Ik werk als adviseur bij een bank en dan is jullie work ethic echt een verademing.

 

Paul Harts Owner Tape it Easy

Wat een vette film is het geworden. We vinden hem heel gaaf.
Wat een vaklui zijn jullie toch!!!

Lipdub Hellen de Cock

WAAAAUUUUUW!! Heb de dvd bekeken en ben heel erg tevreden met het eindresultaat!
Wat hebben we gelachen genoten van de film tijdens De Huismeestersdag.
Geweldig gemonteerd. Anna

Marianne Buikema De Huismeesters Groningen

Overall zijn we zeer tevreden.  Nogmaals, we zijn erg blij met het resultaat!

Mevr. Valk Landal Green Park

Wat een geweldige dag hebben we gehad.
Voor niets heb ik in spanning gezeten, want jullie hadden alles goed onder controle en wat een enthousiasme! Helemaal super!

Wow, helemaal super! Net de lipdub op een scherm op het dorpsfeest gezien.
We hadden kippenvel op de armen.
Wat is het ontzettend mooi geworden.
We hebben super leuke reacties gekregen.

Nicole ten Hoor Lipdub kinderspeelweek Bierum

 

Niet alleen voor de kwaliteit en de snelheid waarmee jullie dit kostenloos hebben gedaan,
maar ook voor het feit dat alle partijen de beelden voor partij en campagne mogen gebruiken! 
Crowdsourcing is een interessante reis met interessante ontmoetingen en bijzondere resultaten! .  

Johan Doesburg Speakersacademy

Wat een mooie film! Geweldig!
De film die jullie hebben gemaakt voor #Talant zorgt elke keer weer voor prachtige reacties. Super jullie!
Nog altijd kippenvel bij zien van #Talant film… Dank!

Talant film in samenwerking met Bureau Goeie Grond Kwaliteitsdagen

 

 


Tags: , , , , , , , , , , , ,