class="page-template-default page page-id-93 page-child parent-pageid-33"
V ^

Videoclip


Een zeer betaalbare en 100% professionele broadcast-quality videoclip laten maken. Zoek niet verder! Een videoclip hoeft namelijk niet duizenden euro’s te kosten.WeShootit heeft hierin veel ervaring en met een scherpe blik en een zeer creatieve brein de juiste videoclip voor u. Voor diverse opdrachtgevers heeft WeShootit al vele videoclips gedraaid die op TMF en MTV vertoont worden.

Neem dan ook voor de juiste videoclip contact op met WeShootit.

In samenwerking met de muziek docent van Zernike Montessori hebben wij deze clip gemaakt:

Iron Works

Wiebo Van der Schaaf `Echt`

 

Chris de Roo
Chris de Roo videoclip opgenomen in de studio met live beelden geschoten tijdens concert in Delfzijl. Het nummer “Kus me heel de nacht”wordt overal zeer goed gevangen en gedraaid.

Chris de Roo opgenomen in de Markant in Emmen. Chris scoort erg goed met zijn nieuwe single, “als we dansen gaan”. Hij heeft de tip parades gehaald en is bliksem plaat bij radio continu. Het gaat dus erg goed met Chris de Roo.

NSA

Voor NSA hebben wij een videoclip opgenomen in Mondo Verde. Deze videoclip hebben wij in één dag gedraaid. Met een mini jib hebben wij hele mooie beelden kunnen draaien voor deze videoclip. Dankzij een goed strak draaiboek en ontzettend veel hulp van vrijwilligers was deze videoclip een geweldige opdracht. Bent u geïnteresseerd in een videoclip, neem dan contact met ons op.

Promotiefilm voor de organisatie van Eemspop. Met o.a. beelden van Djumbo, Kane, Dudettes, Ralph de Jongh, Miss Montreal, Future Presidents, Housedieren, Heineken Coverband, Rowwen Hèze. Eemspop 2010 in beeld gebracht door WeShootit. Hiervoor was WeShootit van 12:00 middags tot 02:00 ’s nachts aan het filmen. Voor het complete verslag en foto’s van deze dag kunt u bekijken op onze weblog. Deze promotiefilm wordt door de organisatie van Eemspop gebruikt op de website en om sponsors te bedanken en nieuwe sponsoren aan te trekken. Eemspop is een muziek festival die dit jaar ruim 4000 bezoekers heeft aangetrokken. Eemspop was top.

Reactie Ralph de Jongh: Wauw wat is tie mooi!!
Reactie future Presidents: Hey! Thanks!! Ziet er top uit!
Dudettes: Ziet er goed uit, bedankt!
Managment Kane,: mooie film!