class="page-template-default page page-id-101 page-child parent-pageid-33"
V ^

Speelfilm


Het afgelopen jaar heeft Bart Videoproducties twee speelfilms gemaakt met kinderen. Dit waren kinderen van een buitenschoolse opvang die dit project heel leerzaam en leuk vonden. De kinderen hebben het script samen met ons bedacht en in een periode van 5 weken hebben we een complete film in elkaar gedraaid. Het project werd afgesloten met een premiére avond, hetgeen de kinderen en ouders erg leuk vonden. Er kwam zelfs een echte rode loper aan te pas. Mocht u interesse hebben in de film neem dan contact met Bart Videoproducties.

100_8293

Je eigen speelfilm maken en die ook mee naar huis krijgen, wie wil dat nu niet! Dit project is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een afscheid van groep 8. Samen met je klasgenootjes een film maken en die voor altijd kunnen bewaren. Dit is voor kinderen een bijzonder leerzaam project. Ze leren samen te werken, samen te denken en samen te overleggen om zo samen een geweldige film te maken. Ze zullen alles leren van av media, tv commercials, bedrijfsfilm, bedrijfsfilms,cameraman, internet commercials, videoproducties, videoproductie, regie, editor, video editing pc, online video, webvideo,videoclip, videoclips, youtube,video bewerken, video upload, heel leuk en leerzaam!

100_8337

Hierboven twee scenes die Bart Videoproducties heeft gemaakt i.s.m. Marc de Hond voor de speelfilm DSB the Movie. Een speelfilm over de val van de DSB bank waar Bart Videoproducties een groot aandeel in heeft.

100_3513.jpg - 1.65 Mb
Samen met vrouw en partner tijdens de opnames van een korte film. In samenwerking met de kinderen maakt Bart Videoproducties het script en daarna beginnen we aan de opnames van de film. Een geweldig proces dat de kinderen nooit zullen vergeten. De film wordt afgeleverd op DVD en Bart Videoproducties kan de film plaatsen op de website van de school of vereniging.

Hoe werken wij?

Bart Videoproducties neemt contact met u op wanneer u hebt besloten een aanvraag voor een commercial, online video, bedrijfsfilm of promotiefilm bij Bart Videoproducties in te dienen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, wij zullen dan bekijken wat we voor u kunnen doen.  Indien u heeft besloten een film te laten maken door Bartvideoproducties zullen we zo snel mogelijk af spreken om te beginnen met de productie. In nauwe samenwerking met u maakt Bart Videoproducties een script  of u levert zelf een script aan. Wat wilt u met de inhoud van de film bereiken. Samen brainstormen we hier over!  Hierna plannen we de opnamedagen en gaan wefilmen. Wanneer de opnames zijn gemaakt, monteert Bart Videoproducties hiervan de online video of promotiefilm die u voor ogen heeft. De beelden kunnen ondersteund worden door muziek of een voice-over. Bart Videoproducties levert de film aan op DVDUSB en/of op uw website. Of het nou gaat om een productpromotiefilm, videoclip, bedrijfsfilm, tv commercial, online video, webvideo of bruidsreportage samen komen we tot de juiste productie voor bedrijven of particulieren.