class="post-template-default single single-post postid-746 single-format-standard"
V ^

Elke opdracht is bijzonder door WeShootit 25 jaar televisie…..

$
Elke opdracht is bijzonder:
 
Het maakt niet uit wie je voor je camera hebt, wel welk plaatje je er van maakt. Kwaliteit is voor WeShootit erg belangrijk. Iets mooi’s willen maken kost tijd.
 
Natuurlijk blijft het je bij dat je:  Steven Spielberg, Olivier Stone, Woody Harrilson, Tina Turner, Backstreet Boy’s, Ronan Keating en nog veel meer voor je camera hebt gehad. Uiteindelijk is een tevreden klant belangrijker dan een bekende klant.
 
 

WeShootit: Eén van de interessantste opdrachten was een documentaire over de Uiver. De Uiver is één van Nederlands oudste vliegtuigen. De Uiver was gekocht door de KLM maar stond in Mississippi in Amerika. Samen met piloten en technici hebben we in een maand tijd de Uiver naar Schiphol gebracht. Dit was een reis door Amerika, Canada, Groenland, IJsland Schotland en Engeland met als eindbestemming Schiphol. Omdat het een heel oud vliegtuig is was er geen piloot bevoegd om te vliegen. Dit was dus een hele spannende maar geweldige ervaring. Om de beste plaatsjes te krijgen hing ik regelmatig uit een helikopter of zat in een Orion van de Nederlandse marine.

Imgp0119_150_150_2

Een andere onvergetelijke reis was voor de postcode loterij. Samen met ambassadeur Ruud Gullit gingen we op bezoek bij vluchtelingen kampen in de woestijn in Tjaad. Aangezien in het land een burgeroorlog uitgebroken was en niemand garant kon staan voor de veiligheid was dit af en toe best angstig. Toch was het een indrukwekkende ervaring om mee te maken wat deze mensen voor verdriet en angst moeten doorstaan.

Voor Ushi zijn heel veel afleveringen gedraaid. Natuurlijk is het jammer om te lezen dat die tijd niet meer terug komt omdat Wendy er mee gaat stoppen. Gelukkig zullen ze nog altijd terug te zien zijn en vast nog wel een keer uitgezonden.

Voor Benidorm Bastards zijn ook veel afleveringen gedraaid.  Elke aflevering bestaat uit verschillende opnames, redelijk wat sketsches gedraaid door  WeShootit.

Voor Andre van Duin zijn heel veel afleveringen gedraaid.

All You need is love is ook één van de programma’s waar veel voor gedraaid is:

 

Ook in het buitenland zijn veel opdrachten uitgevoerd. Lass dich Überraschen is daar één van:

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van TV momenten! In 25 jaar tijd is deze lijst gigantisch gegroeid en zal ook nu nog blijven groeien.

Nederland 1 2 3 Programma’s o.a.

Studio sport
De wereld draait door
Één vandaag
Twee vandaag
Bananasplit
Filmspot
Opium tv
Dierenmanieren
NOS Journaal
Teleac bij ons thuis
Tegen de klok
Afslag UMC
Paul Haenen

RTL 4 5 7 8 Programma’s o.a.

André van Duinshow
All you need is love
Eigen huis en tuin
Herrie in de keuken
Jouw vrouw mijn vrouw
Bestemming Nederland
Voetbal inside
Postcode loterij
House vision
Trendies
Wanahaves
In je recht
Blind date
Love letters
Postcodeloterij miljoenenjacht
Benidorm Bastards

SBS6 Programma’s o.a.

Ushi en van Dijk
Loesie
Piet Paulusma
Hart van Nederland
Wielklem & co
Streetlive
Over de roooie
Domino day
Now or neverland
Hart in actie
De toppers

Veronica Programma’s o.a.

Uiver back home
Undercover lover

Div. Clips MTV en TMF

RTV NoordDiverse nieuws en sport items
Ook (meer camera) studiowerk

 

Het maakt niet uit of je voor TV werkt, een zanger, een band, een bedrijf! Elke productie wordt met deskundige nauwkeurigheid voorbereid en uitgevoerd door WeShootit.

Wilt u ook uw bedrijf in beeld brengen, een videoclip, een bedrijfsfilm, een film, promotiefilm of live registratie door WeShootit laten maken?

Neem dan snel contact met WeShootit op:

info@weshootit.nl
0647412160
0505499481


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,