class="post-template-default single single-post postid-1901 single-format-standard"
V ^

Compaiz maakt heftig voorlichtingsfilmpje over vechtscheiding

$

Bronvermelding : http://www.dichtbij.nl/groningen/regionaal-nieuws/artikel/3786769/compaiz-maakt-heftig-voorlichtingsfilmpje-over-vechtscheiding.aspx

Bekijk hier de film die wij gemaakt hebben met #Compaiz :

GRONINGEN – Het Groningse Compaiz helpt gescheiden ouders bij de omgang met hun kinderen tijdens en na de scheiding. In een heftig filmpje roepen ze ouders, maar ook hun familie en vrienden, op om niet mee te gaan in een vechtscheiding.

Op de site van Compaiz kunnen ouders veel informatie vinden over alles wat belangrijk is om  weten als je gaat scheiden en je (minderjarige) kinderen hebt.

Wekelijks een nieuwe blog van vaak ouders met ervaring met scheiding. Via de website kunnen ouders chatten met professionals die jarenlange ervaring hebben met gezinnen in scheiding. Ook kunnen er 2 testen worden gedaan: ‘hoe staat u ervoor na de scheiding’ en ‘hoe gaat het met mijn kind tijdens/na de scheiding.

Daarnaast biedt Compaiz drie vormen aan van online hulp bij scheiding: het E-Book; ‘goed scheiden’, het online interactief ouderschapsplan; om snel tot een volledig ouderschapsplan te komen en de online training: ‘van ex-partners naar collega ouders voor uw kind’.