class="post-template-default single single-post postid-1613 single-format-standard"
V ^

Brabander van het Jaar 2013 – Emma en Sofie vervullen wensen van zieke kinderen

$

Brabander van het Jaar 2013 – Emma en Sofie vervullen wensen van zieke kinderen

 

Emma en Sofie van stichting Achterstevoren zijn genomineerd voor Brabander van het Jaar 2013. De meisjes zetten zich in om wensen te vervullen van zieke kinderen. (www.stichtingachterstevoren.nl).

Stem op de Brabander van het Jaar 2013

De zoektocht naar de ‘Brabander van het jaar 2013’ is begonnen. De verkiezing is een jaarlijkse wedstrijd waarvoor ‘gewone’ Brabanders genomineerd kunnen worden.

De genomineerden zijn bekend en nu is het aan jou om te bepalen wie de Brabander van het Jaar 2013 wordt.

Mail je stem mét motivatie naar brabandervanhetjaar@omroepbrabant.nl.

Soms kunnen we een beetje toveren

Begonnen als een initiatief van Sofie (10) en Emma (9) verovert de Stichting Achterstevoren elke dag meer harten. Dat doen Sofie en Emma natuurlijk niet alleen. Achter hen staat een team van professionele regelaars en medici die zich vrijwillig inzetten om wensen uit te laten komen van ernstig zieke kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Toch kiest de Stichting er voor dat het persoonlijke kind-kind contact centraal staat. Sofie en Emma voeren bijna alle wensen zelf uit en juist dat brengt vaak een extra bijzonder moment voor de zieke kinderen.

Alle donaties worden volledig ingezet voor de zieke kinderen. Stichting Achterstevoren heeft geen mensen op de loonlijst, maar bestaat uit enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Jouw donatie wordt gebruikt waar het voor bedoeld is: het verzorgen van een onvergetelijke belevenis van een ziek kind! Door jouw hulp kunnen wij een beetje toveren…

Het is mooi te zien dat de film die wij met deze meiden gemaakt hebben, voor heel veel doeleinden gebruikt wordt.


Tags: , , , , , , ,