class="post-template-default single single-post postid-701 single-format-standard"
V ^

Bedrijfsfilm door WeShootit

$

Bedrijfsfilm

 

Is een bedrijfsfilm betaalbaar?

Ja! Tegenwoordig op social media zijn de mooiste prijzen te vinden voor bedrijfsfilms. Je krijgt dan niet alleen een bedrijfsfilm maar de cameraman/vrouw is ook nog fotograaf? Tja. Onze slager bakt ook niet ons brood….dus kijk daar mee uit. Ons motto is….  “kwaliteit blijft betaalbaar als je daarin creatief kan denken”! Dat is ook de kracht van WeShootit.

Een goede bedrijfsfilm

Een goede communicatie tussen bedrijven en instellingen, zowel extern als intern, is erg belangrijk. Een bedrijfsfilm, online video, internet commercial of av media is uw visitekaartje voor zowel huidige als toekomstige klanten. Een bedrijfsfilm is het geëigende communicatiemiddel voor het uitdragen van uw bedrijfsfilosofie richting uw doelgroep. WeShootit levert, in nauwe samenwerking met u, alle soorten bedrijfsfilms.

  

Bedrijfsfilm Schoppenfabriek Streuding Vlagtwedde

Uw bedrijfsfilm wordt aangeleverd op DVD, USB of op uw website. Dit kan een bedrijfsfilm zijn om de medewerkers van uw bedrijf voor te stellen of de kracht van uw product uit te dragen naar uw doelgroep. Voor een bedrijfsfilm neem dan contact op met WeShootit. Wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met u.

Bedrijfsfilm Sportmaat Groningen

Hoe werken wij…WeShootit neemt contact met u op wanneer u hebt besloten een aanvraag voor een commercial, online video, bedrijfsfilm  bij WeShootit in te dienen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Samen gaan we bekijken hoe we .  Indien u heeft besloten een film te laten maken door WeShootit zullen we zo snel mogelijk af spreken om te beginnen met de productie.

  

Bedrijfsfilm Fiege Transport

 In nauwe samenwerking met u maakt WeShootit een script  of u levert zelf een script aan voor de bedrijfsfilm. Wat wilt u met de inhoud van de film bereiken? Samen brainstormen we hier over!  Hierna plannen we de opnamedagen en gaan we draaien. Wanneer de opnames zijn gemaakt, monteert WeShootit hiervan de bedrijfsfilm die u voor ogen heeft. De beelden kunnen ondersteund worden door muziek of een voice-over. WeShootit levert de film aan op DVD, USB en/of op uw website. Of het nou gaat om een promotiefilm, videoclip, bedrijfsfilm, tv commercial,online video, webvideo of bruidsreportage samen komen we tot de juiste productie voor bedrijven of particulieren.

 

Voor het Lustrum van het facilitair Bedrijf heeft WeShootit 5 films gemaakt met een knipoog!

Tijdens het lustrum kregen de genodigden deze films te zien.

Voor het Lustrum hadden we al drie films gemaakt die d.m.v. QR codes verstuurd werden.

Elke maand kregen de genodigden een bierviltje met een QR code waarop een film te zien was.

Dit was één groot SUCCES!

Wilt u meer weten over het maken van een bedrijfsfilm. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op.

info@weshootit.nl

0505499481
0647412160

 


Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,